Nytt år 💫

Nu är det ju snart ett nytt år och det känns faktiskt skönt!
Jag har aldrig brytt mig om nyår egentligen, lever mer för dagen och försöker fylla dem med allt fantastiskt som jag kan komma på!
Men nu! Ni anar inte hur vårt år har sett ut, vilka prövningar vi har fått gått till mötes och vilka val vi tvingats gjort!

Några saker kommer jag att ta med mig och det är hur jag som mamma kan påverka mina barn, hur viktigt det är att jag aldrig får dem att tvivla, tappa tryggheten eller självkänslan!
Jag har alltid varit så noggrann med att aldrig sätta mina barn i en situation som får dem att välja mellan sina föräldrar eller att involvera dem i våra vuxna ”problem” och händelser.

Hur man kan prata illa om den andre föräldern till sitt barn, det är för mig obegripligt, man säger ju indirekt att barnet inte är älskat av båda sina föräldrar!

Att vara förälder är en prövning och ser man sig som perfekt, då behöver man skala av lite!
Ingen förälder är ju perfekt, men de flesta av oss gör så gott vi kan och vårt allra bästa!

Jag känner ju ibland att jag vill gräva ner mig själv när jag sitter med rufsigt hår, ett handavtryck av banan på tröjan och barnen svingar sig i lianerna, redo för krig! Nu har vi ju inte några lianer utan krigszonen involverar ju oftast soffan, bordet i vardagsrummet, lampor och mina julbock i guldfärg som jag limmade 3 gånger innan den fick vila i frid!

Men livet med min familj är oersättligt, så mycket msn skrattar varje dag, så varm i hjärtat man blir varje dag ❤️Vi har ju en dotter med funktionsvariation och hon är ju så fantastisk och hon är unik och godhjärtad som få, men dagarna består ju av att förhindra smärre katastrofer, hon drar ju gärna fram allt ifrån skafferiet och skall göra slime, eller dekorerar dig själv med tandkräm eller mitt smink, särskilt det som kostar mycket pengar 🤣 Hon upprepar mycket och har svårt att sätta ord på sina känslor, men varje dag blir bättre, varje dag kräver arbete och repetition, men det ger resultat, hennes syskon finns för henne och jag är så stolt över dem!


Det nalkas ju även tonåringar i huset och jag vet inte hur ofta jag får höra att jag skall ”chilla”

-Bäddar du sängen? Men Chilla

Jag får skicka sms när jag vill något för de grottmänniskor har boat in sig i deras rum, i väntan på puberteten eller något, själv får man väl förbereda sig med yoga eller någon annan form av mental träning!

Tips mottages eller kommer jag bara vara fett pinsam tills de fyller 22?


Nej du nya år, nu kör vi ❤️

🥰🤣Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr