Jag och mitt!

Jag är ju inte så aktiv inom bloggvärlden längre!

Dagarna flyter ihop och jag fattar fortfarande inte vart mars månad tog vägen!

Vi bor här på landet och bollar med trotsåldrar och förpubertetiska monster varannan vecka! De små liven som värmer våra hjärtan och bringar oss silvriga strån på huvudet!

Min sambo är bärgare, det är lite som att ha en relation med Batman, helt plötsligt är han borta och de oranga byxorna lika så, sen dyker han upp igen och värmer hela mitt hjärta! Min stora kärlek och min bästa vän!

Jag älskar att laga mat, kör catering på fritiden och tycker om att lyxa till det i vardagarna, fixar pannkakor till frukost på lördagar, är besatt av köksmaskiner och hinner inte komma innanför dörren innan jag sätter på mig mysbyxorna!
Ibland glömmer jag byxorna helt och glömmer dessutom att det bor några få till på denna lilla gata...men nog fan har de sett en blek rumpa förr!

Ibland är jag så vimsig, det beror ofta på att jag har för mycket i huvudet och jag vill att allt skall hända på en gång, ivrig, driven och otålig, det kanske är lite halvbra egenskaper, men det är väl tur att jag blev butikschef och inte hjärnkirurg eller massör.

Jag kan bolla med mycket samtidigt, men det är alltid något som blir lidande, det slutar oftast med att det visuella hos mig blir lidande! Jag är lite ruffsig ibland och att måla mascara på båda ögonen är överskattat!

Jag är nog en rolig mamma, men man vill inte göra mig arg och jag kan vara bestämd, har förmågan att lära barn ironi, en överlevnadsteknik, lika viktig som sylten på hallongrottan.

Läxläsning är min specialitet och då bortser jag ifrån den tiden för 16 år sedan, då det flög matteböcker och svordomar i köket hemma hos mina föräldrar! Om man bara visste att man skulle motarbeta samma bångstyrighet som man själv ställt till med.

Ja det här med att vara vuxen, överskattat eller hur?

Så ja...vi bor på landet och vardagen flyter på med skratt och bravur...

Skulle inte byta bort det mot något!

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Men så härligt att bo på landet. Mys ju!Kolla gärna in på min blogg som är en clean eating blogg och har som mål att sprida matglädje genom att tipsa om bra och hälsosam mat, peppa till sund viktförändring om detta behövs och slå ett slag för en hälsosam och varaktig livsstilsförändring som leder mot hälsa och välbefinnande. Det är en positiv blogg som vill spridda ett positivt budskap om bra och nyttiga livsmedel.nouw.com/blog_of_foodcraft
Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr