Vi vattnar vår egen gräsmatta och kan njuta av grannens!

Jag tillhör den där kategorin som klär på mig medan jag springer runt med byxorna i knävecket, tandborsten i munnen och smink på de ställen gud glömde, ansiktet drar ihop sig när jag dricker kaffet som tydligen blivit kallt och hoppet går ur mig när min minsta tagit av sig alla kläder som jag satte på hennes lillsparvel till kropp strax innan.

Det är en vardag för mig och på något sätt så älskar jag den vardagen! Jag är mycket medveten om att livet är vardag och att gräset, det blir grönare om man vattnar det, ska det vara så svårt att bara tänka på sitt eget gräs? Är vi så mottagliga och måna om vad grannen gör?

Jag är kär i livet just nu och det har varit många resor då jag tyckt att livet kan gräva ner sig någonstans, men aldrig har jag sneglat in grannens gräsmatta, har möjligtvis hittat en inre frid under något träd och träffat på allt för många avundsjuka och bittra själar och därefter insett hur förbaskat dåligt man mår av att just snegla, tycka och tänka om grannens gräsmatta, det tar så mycket tid att man faktiskt glömmer bort sin egen.

Mitt i vardagskaoset så tillhör jag den kategorin som borstar av mjölet ifrån min iPhone för att fotografera min sockerkaka, stoppar middagsbordet för att ta en bild på söndagssteken och trycker ut och in mina dubbelhakor för att ta en selfie, ny frisyr, ny hårfärg osv osv...här är min familj, den som utökats till det fantastiska dubbla, här är vårt hus, som jag blir tårögd av att veta att jag ska få spendera tid i med dem jag älskar som mest.

Små guldkorn som gör att jag stannar upp, reflekterar, njuter och värderar, mobilen tar inte upp vardagen för det, men jag inser på något sätt vilken förbannat fin gräsmatta jag har och vet ni..jag tycker om era gräsmattor också!

Folk pratar om stress och press av prestationsbilder och att det är en försköning av livet, men är det inte de människor som dömer, tycker och tänker om varje enskilds val i livet, är de inte dessa vi får ångest av egentligen? Vissa väljer att visa upp och lägga vikt på det goda, medan andra väljer att skapa ett problem och leta efter det dåliga!

Vi blir begränsade i våra tankar och vågar inte vara oss själva, i rädsla för att det skall dömas. Har det någonsin kommit något gått ur att hålla tillbaka vem man är?

Hur mår din gräsmatta?

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr