Vi lägger vikt på 2 och glömmer de andra 198

Jag är en tänkare, en extrovert person som har drömmar, känslor och försöker leva ett värdigt liv, ett värdigt liv med offentliga forum, ett värdigt liv bland smutsiga spindelmannen strumpor i trappen, impulsiva handlingar, glädje, sorg, nyplanterade smultron i trädgården, pissljummet kaffe och en extrem myrinvasion i hallen...

Är det inte komiskt att vi alla är människor, vi har liknande familjesituationen, en del av oss är medelklass medan allt för många av oss ligger under existensminimum, vissa av oss vaskar öl på en familjär pub i city och kallar hellre vakten i dörren för nazisvin, än att förstå att en promillehalt på 3.0 faktiskt kan vara skadligt...för dig och människan du drar med dig i fallet!

Vi läser, vi tycker och vi alla försöker passa in I den låda som vi kallar "normal"...

Vi jobbar, vi väljer att jobba, för att överleva, vissa väljer att trivas och andra väljer att vantrivas, men att stanna kvar ändå, varför? Jo därför! Är det kallt utan offerkofta, är det inne att vara bitter och är man påklistrad och fejk, när man är en glad och positiv person?

Vi äter mat, vi lägger ut en träningsrunda på Facebook, men äter choklad i smyg till Paradise Hotel Norge...usch så de beter sig, dagens ungdom...varför tittar jag? Därför! Skam...skammen som lägger sig över människan, mathets, äggröra utan gula, bars och fettfri latte...varför tycker jag bättre om mig själv, när andra tycker om det jag gör? Därför!

Vi uppfostrar våra barn, vi uppfostrar dem till att bli snälla individer, men glömmer bort att de har öron när vi skäller och suckar i kön på Ica eller talar till McDonaldspersonalen...med den lilla rösten! Varför glömmer vi att det är fult att prata illa, om andra, till andra? därför!

I ett rum med 200 personer, väljer vi att lägga fokus på de 2 som inte gillar oss, resterande 198 försvann på vägen..varför? Därför!

Varför är det så viktigt att passa in i lådan? Därför?

Varför hetsar vi andra att uppfylla krav? Vi kommer ju knappast att uppfylla dem själva? 


Varför...vi är mänskliga...just därför! 
Och det här är en Selfie :-)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr