Varför gör jag på detta viset?

Varför?

Varför låter jag barnen äta i bilen! Det är ju inte jätteroligt att ha en halv nektarin fastklistrad på rumpan när man skall tanka.

Varför låter jag McDonalds muggen stå kvar i mugghållaren i bilen...lite för länge? Den läcker och jag får upp sju ihopklistrade mynt när jag behöver en femma till kundvagnen på Ica. Mina
fingrar fastnar, jag svär och barnen lär sig ett nytt ord. Jag svär åt mynten, kladdet och åt mig själv.

Varför låter jag kranen stå på i köket jämt och varför glömmer jag att stänga köksluckor. Jag blir extra påmind när jag springer in i en lucka och åker på en sån där smäll, en sån som svartnar för ögonen, fåglar över huvudet och snurriga ögon.
Jag svär igen...

Varför lägger jag alltid mina betalkort eller pengar i kassen med det jag handlat, eller löst i väskan? Det resulterar ju i att vid nästa köp, då blir det att rota hysteriskt, det flyger gamla kvitton, tamponger, läppglans och fyra halvfärdiga leksaker ifrån något kinderägg ifrån väskan och jag svär igen, för mig själv, i hemlighet, stressad och svettig skämtar jag bort det inför allmänheten.

Varför provar jag aldrig kläder i butik? Jo för att en gång i tiden kunde jag magiskt nog ha en och samma stl och ögonmåttet var min vän. Nu...tre barn senare, de tre som lagt vantar på midjan och när armarna börjar förstå att de är 37, när brösten är lite större och när rumpan blivit lite mer så där mysig, då ändras ju urvalet i garderoben. Men på något vis tror min hjärna fortfarande att jag är 22. Så det är nog svaret på min nästa fråga...

Varför lämnar inte jag tillbaka kläder som inte passar? Varför hänger jag upp dem i garderoben, nöjd och i förnekelse, de här plaggen spar jag tills jag kan ha dem!

De plaggen hemsöker mig och tittar snett på mig..jag tittar snett tillbaka, sträcker på mig, tar en löprunda, lyssnar på en bok om karaktär och äter upp barnens lördagsgodis när de sover.

Varför är inte jag en sån där som kan sitta i mitt eget kaos och städa en annan dag? Jag plockar konstant, ibland så pass att jag städar bort det jag precis skulle ha.

Varför skäms inte jag någonsin? Varför måste jag prata med alla och skämta? Det är väl inget negativt så, men jag skrattar ju så mycket åt mig själv, så att situationen blir nog lite konstig 😂

Varför sjunger jag i bilen? Det är inte bara det att jag sjunger...jag har konsert och ser framför mig hur jag uppträder och vilken stjärnkvalitet jag har, om så bara fram till förskolan eller när det blir grönt ljus. Kan man börja mummelrappa vid 37?

Nåja...lite reflektioner, kommer aldrig ändra på detta, inte för att jag är omöjlig, utan detta är ju jag på något sätt.

Så godnatt ifrån mig och som vanligt somnar jag med lite batteri och ingen laddare...puss och kram ❤️


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr