Välj rätt dokusåpa!

Det känns som att livet faktiskt är en såpa.

En realitysåpa som fångar upp karaktärer och faktiskt visar ganska uppenbart om vilka människotyper som vandrar omkring på jorden!

Jag har aldrig varit för realitysåpor, kollade på Baren och Big Brother när jag var yngre, minns även Villa Medusa lite vagt!

Jag är ju oftast en glad människa som älskar människor, man får ett utbyte och man lär sig ofta mycket av andra och deras öden.

Människor med driv och engagemang inspirerar mig och jag tycker att det krävs mod och självständighet att faktiskt uppfylla sina drömmar idag, det är ju bara slöseri med tid att klaga och vänta på att någon annan skall öppna dörren åt en.

När jag får vistas med dessa människor så inspireras jag att ta till det jag älskar, ta till sleven och laga mat, springa i mina neonrosa träningsbyxor, sjunga falskt i duschen och le på riktigt. Man får en boost, precis som att starta ett batteri i minusgrader.

Jag fick lära mig redan vid ung ålder, hur pass viktigt vårt eget driv är för både oss själva och andra. Jag minns den där dagen då jag stod med mitt rödlockiga hår och drog på mig min första kostym! Kjol, beiga strumpbyxor, skjorta och kavaj, drog upp håret i en knut och tittade mig själv i spegeln. Jag var 22 och skulle gå på mitt första BNI möte!

Jag var så nervös så att jag höll på att ramla ur de beiga strumpbyxorna! 


Ett affärsnätverk där man "minglade", utbytte kontakter, tjänster och inspiration.
Jag klackade in med mina skor, skakade hand bestämt och lät mig inspireras.

Allt är ju faktiskt möjligt med rätt inställning...och för att hålla den intakt....så välj rätt dokusåpa!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar