Vad är det som florerar?

Veckorna bara rullar på efter semester, sommarlov och "separerade" föräldrar byten, kors och tvärs, för att få hela sommaren att bli så pass bra som möjligt och sommarlovet så pass långt som möjligt!

Jag är alltid på språng och inte bara på ett negativt sätt, bespara mig alla föreläsningar om stress, det har faktiskt kommit till det skedet i livet, då jag faktiskt stannar upp och andas, luktar på blommorna och inser att jag inte kan vara på 500 ställen samtidigt och att det i stort sett aldrig går att göra alla människor omkring en nöjda!

Att bli förälder är det bästa som har hänt mig, det är givande på alla sätt och vis och fast jag tar en sån där mikropaus då och då, då jag bara låter någon av ungarna hoppa i soffan, räkna makaroner på köksgolvet eller blanda sin egen oboy (högrisktagande! I must say)...en sån där stund av välbefinnande, då kaffet är varmt och jag kan sitta på båda skinkorna...

Det finns ju alltid föräldrar som haft barn längre än mig, de kan ju lite mer enligt någon...

Vänta bara tills dina barn växer upp, små barn, små problem! Stora barn.....stort frågetecken?

Helt plötsligt förvandlas våra små till en attitydbomb med sms-tumme och padd-nacke.

Helt plötsligt spelar utstyrseln roll och inte bara barnens, utan det är ju viktigt att jag oxå klär mig fett coolt, men inte för fett coolt för jag är ju en typisk mamma!

Ser jag bra ut? Frågar jag?
- Du ser ut som en mamma...får jag till svar av en 9-årig pöjk, är det positivt?

Vad betyder det? Frågar jag.

- Vad vill du att det skall betyda, får jag till svar...

Vilken bok har du läst, undrar jag? Eller är det någon på youtube som blottar nyckeln till kvinnans psyke till den yngre generationen, bra eller dåligt? Hmm inte vet jag.

Det verkar som att den yngre generationen har fått ett sånt jäkla försprång, kan de ge tusan i att googla värderingar, så att jag kan få servera husmanskost, rätta matteläxa, laga krossat hjärta och inspirera med klädval och dra nytta av den hårda, skärmlösa och snapchat fria barndomen som jag själv hade!

Hmm....☀️☀️☀️😂❤️


Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr