U are my lobster!

Jag har alltid trott på att det finns någon för var och en av oss, en person som man kan känna den där kemin med, den vi vill somna med och vakna med, den som förstår och den som accepterar alla våra sidor!

Jag vet att många inte tror på att människan är monogam, men jag tror verkligen på det där stora, det där äkta och jag tror på ödet!

Jag spenderar gärna mina kvällar i mysbyxor, med en film, med Xbox turnering eller i goda vänners lag, det är genuint och äkta för mig om det sker med rätt människor.

För singlar så blir det ju bara svårare och svårare, mycket anpassas efter yta, korta och lösa förbindelser och ja framförallt så finns det 15 miljoner oskrivna regler om hur man faktiskt ska bete dig i singelstadiet!

Vi swipar bort människor med pekfingret, snabbare än vad vi kanske förstår, vi placerar i fack, dömer efter yta och risken är ju stor att vardagen blir en stor speeddejting utmaning, det finns inget djup och inget värde i det vi ser på en bild, respekten försvinner och vi ändrar normerna utan att vi vet om det!

Visste ni att en hummer håller sig till sin hummertjej eller hummerpojke hela livet..

I found my lobster
♥️🔴♥️🔴♥️🔴

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr