Tills höftkulan ryker!

Jag tror nog aldrig att jag kommer att växa upp!

Jag kommer nog alltid att skjuta på vissa grejer, slänga kaffekapslar i slasken, torka spilld mjölk med strumpan, lyssna på musik jätte högt och spela Burn out 3 på mitt gamla X-Box...känna hjärtat slå lite snabbare när jag får använda lustgasen och bara försvinna i den digitala staden på tv'n.

Jag var på bio idag! Det är få ting som får mig att koppla av på riktigt och film, musik och matlagning, det är givande för hela mig.
Att titta på film kan ju dock pendla lite, det är lätt att somna, ha barn i ansiktet och att tvätthögen skriker ifrån grovköket.

Men bio, det är något magiskt över det och jag älskar verkligen att sitta i mörkret, med popcorn, Coca Cola och en Marabou chokladrulle, helt plötsligt försvinner jag in i filmen och jag vaknar inte förrän jag möts av kylan utanför när vi lämnat salongen.

Trots att jag är omringad av barn hela dagarna så tycker jag om att umgås med barn, de har det där kreativa tänket och den positiva energin kvar, den som faktiskt försvinner hos många vuxna.
Det är bland annat därför jag aldrig kommer att förstå varför man som förälder väljer att ta bort just den där sidan hos sitt barn, genom att sätta gränser på fel vägbana, det skall spenderas så mycket tid på att få våra barn att tänka som vuxna istället för att låta dem vara barn så länge som det går.

När vi bodde i radhuset anordnade jag och barnen temakvällar hemma, taco-kväll och filmmys, det var så roligt och så givande.
Även där så kommer vi tillbaka till att jag fortfarande har det där barnet i mig, det är roligare att hoppa över brunnar, gå balansgång på trottoaren och köra "jag går ner i källaren" bakom kassadisken på jobbet!

Det är en viktig del för mig att få utlopp för mitt barnasinne, att utnyttja varenda led jag har i kroppen till att skapa och vara kreativ!

Så ja...jag kommer att hoppa över staketet...tills höftkulan ryker!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr