Tar ni mer er barnen när ni shoppar?

Snart är det semester för oss!

Jag kommer ihåg förra semestern, ett minne som sticker ut, det var i sluttampen på våra fyra veckor ihop.

Vi befann oss på Lindex och jag har handlat på mig kläder till barnen inför skolstart. Jag har alltid fullt fokus på mina ungar när jag är iväg, för jag är ju den där mamman som släpar med mig dem överallt, känner dåligt samvete annars och jag har så himla svårt att ha egentid utan att känna mig som en svikare, det är dumt jag vet.

(Nu har det ju varit lite speciellt dock! Covid-19 har fått mig att prioritera om)

Samtidigt så har vi ju så roligt ihop, de är roliga att umgås med, med lite undantag när tröttheten sätter in, men inte fasen är jag så rolig heller när jag är trött.

Där står jag på Lindex i alla fall, möter en trevlig expedit och släpper fokus i någon sekund ifrån det runt omkring.

Jag letar efter kortet som jag som vanligt lagt någon annanstans, ser min dotter stå och måla läppglans med ett par solglasögon på sig i en vuxen Greta Garbo modell, vi har ju inte köpt dem och samma sak gäller läppglanset i någon mossig teracotta.

Jag harklar mig, men hinner inte agera, för då kommer min minsting springandes med en klädställning full med underkläder.

Jag ser den passera, som i en film och jag blev häpen över hur snabb en sån liten pojke kan vara.

Underkläderna fladdrade i vinden och det tog stopp vid en klädsnurra med reatoppar.

Jag tittar på expediten...Vi tänker samma sak....det är kul med semester☀️Må du skola släppa in oss snart.

Jag brukar ju skämta lite högt ibland och fråga vart deras mamma är och om de har gått vilse, men det är det ju ingen som går på. Barnen skiner ju upp på något sätt när jag är i närheten och de kallar mig för mamma 6500 gånger om dagen minst, så jag är skyldig till dessa små spektakel, men det är mina alldeles egna fantastiska spektakel.

Ibland möts jag av en sån där syrlig blick, en sån där blick som tittar på mig och undrar om jag inte uppfostrat mitt barn som vill agera ut, testa och göra det som vi vuxna gör i affären.

Då brukar jag ge tillbaka en blick...den är inte trevlig, men det är min tigermamma blick.

Mina/våra barn är uppfostrade men de är ju inte färdiga ännu, det tar ju tid. Det är en process, det är en balansgång mellan frihet och vett och etikett.

Jag brukar förvisso också sladda med kundvagnen och köra att jag går ner i källaren bakom fruktdisken, så jag kanske inte heller är klar.

Jag ser i alla fall fram emot ledigt med de små charmtrollen, med eller utan klädställningar och stulna läppglans.

Ha en fin sommar och var rädda om er ❤️

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr