Styrkan att dela med sig och en designad frukostmacka!

Sitter och sveper mitt morgonkaffe och tittar på en sovande bäbis, kockarnas kamp på tv och det är fortfarande mörkt och kallt ute!


Det är komiskt vilka ritualer man skapar för sig själv i livet, när jag jobbade så var kaffet ett faktum innan jag öppnade mailen på datorn och nu är kaffet ett faktum i soffan, innan jag klär på mig kläder, går upp till kaffemaskinen varje morgon och ibland är jag nog inte ens vaken!

Ruffsig och tankspridd efter kvällen innan och funderar på vad dagen skall bjuda på idag!

Igår funderade jag på hur vi människor fungerar och hur vi alla är så lika och går igenom samma saker i livet, ändå är det så lätt att man behåller allt för jag själv, med all respekt dock, att vara privat är ett privilegie i vårt samhälle och jag är ibland mer fascinerad över dem som inte styrs av offentliga forum, influensers och bloggare/vloggare!

Det är befriande att inte vara beroende av andras åsikter och vilken axel man skall blotta med den tjocka kashmirtröjan, vilken barnmat man lätt mixar själv av de grönsaker man odlat i sin egen trädgård!

Och vilka 13 steg man skall efterleva för att inte gå in i väggen, gå utanför väggen eller få hela väggen över sig själv!

Vad har våra delningar för inverkan på andra, vilka influenser påverkar den yngre generationen och på vilket sätt, är det ett yrke att iscensätta en vardag som inte existerar och vilka målplaner får man som ung, när man inte behöver plugga till att dela modetips och vackra bilder på morgonkaffet med en designad frukostmacka utan kolhydrater och fett!

Vikten av att dela, är det tabu att dela personligt och privat?

Borde det konstgjorda inte vara mer tabu än det som är äkta?

Allt i livet är ju inte en designad frukostmacka och jag tror att vi människor skulle inspireras och släppa på stessen om vi vågade dela med oss av det som livet faktiskt handlar om, det som faktiskt är privat, för att sedan se hur många som känner samma och befinner sig i samma situationen!

Ett igenkännande i varandra, som gör att vi slipper jämföra.

Livet behöver ju inte vara skitjobbigt jämt, men det behöver inte vara en designad frukostmacka heller!


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr