Spöken och Cava!

En helg har gått, en helg på Kolmården och Vildmarkshotellet, halloween, spöken, sockervadd, lekrum och bad!

Det är så länge sedan jag skrev på min blogg, den har ju alltid fungerat som någon form av terapi för mig, där jag kan skriva om allt som faller mig in, mina intryck och mina tankar och funderingar.

Jag är en högkänslig person, vilket betyder att jag känner in mycket mer än många andra, är helt slut efter en dag med en massa folk, läser in ansiktsuttryck, kroppsspråk och lyssnar in, känner in och blir påverkad!

Jag läser av reaktioner, allt sätter sig som ett frö hos mig och när dagen är slut, då måste det där växthuset uppe i huvudet rensas och sorteras.

Jag är känslig för ljud, det är det inte många som vet, eftersom jag är en av världens mest högljudda människor själv, när jag skrattar och berättar mina historier om livet. Det är ju ändå det bästa jag vet, detaljerat och med känsla, skrattar gör jag ju lätt och även åt mig själv!

Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och kollar på barnen när de leker och för en gångs skull är sams. Det ger en känsla av välbefinnande!
Jag har köpt ett nytt 20 pack med kanelljus ifrån Lagerhaus, de sprider harmoni i hela huset och hade det inte varit för att vi skall flytta snart, hade julsakerna åkt fram, älskar att julpynta och få det mysigt hemma!

Kolmården var mysig, höstig och dekorerad med pumpor, spöken och spindelnät, det fanns djur och troll att titta på, shower att besöka och karuseller att åka!

D hängde på en kompis under kvällen och vi andra drog oss tillbaka till hotellet, en glas cava och total kaos, inte bland våra barn men på själva hotellet!

Föräldrar går med spökutklädda barn, det hostas och ljudet av gråt och frustration, mammor med skötväskor och vinglas, pappor med dreggel på tröjan som försöker muta in sina barn i biorummet, för att få egen tid med de andra vuxna, övertrötta och sockerhöga små, men noll ambition av ta det lugnt.

Frukosten imorse var ett krigsfält, vi satt oss i ett hörn längre bort, helt lugnt och stillsamt så fick de andra slänga choklad flingor på varandra ifred!

Det var en mysig helg, men jösses för hela paketet! Barnen har ju roligt men det tar på energin!

Inga av barnen gillar hets och mycket folk, D 12 år höll på att svimma av, för att barn hostade utan att hålla för i frukostbuffén!
Pappor håller upp ungar över buffébordet och dreglet florerar....- vad vill du ha Agnes?

Jo vi tar iaf det som inte Agnes tagit...🤣

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr