Söndag!

Det är ju så skönt att vakna upp när solen skiner.


Igår gjorde jag helgrillad laxsida med smörslungad potatis och dill hollandaise.

Jag lägger ut receptet i ett eget inlägg, den var uppskattad av hela familjen.

Jag tycker om att gå upp tidigt och jag även om jag erbjuds sovmorgon eller har möjligheten till det så vaknar jag ändå kl 06,30.

Min morgonritual är en dusch, kaffe och mina produkter.

En av mina favoriter....Idag blir det tvätt av altan och fönster, vår 2,5åring är helt galen just nu och det gäller att tygla den där krabaten.

Igår levde han loppan i Wadköping och lyckats stjäla en extremt dyr tryffel på House of Taste.

- Jag lovar att shoppa lite extra uttryckte jag nervöst till kvinnan bakom disken, men hon bara skrattade.


Hur som helst...jag handlade lite extra.

Jag har ju ett enormt matintresse och jag älskar att laga mat, det fungerar både som terapi och ett utlopp för kreativitet. Jag älskar att göra människor glada och säga vad man vill, mat gör människor glada.

Jag använda en olivolja till laxen igår som är smaksatt med chilipeppar, timjan, rosmarin och 5 sorters peppar, mer än så behövs inte, saltade och lade några citronskivor på laxen och vek ihop det till ett foliepaket.

Jag hittade en smaksatt kronärtskockspuré med tryffel och den tänkte jag använda till en pastarätt ikväll.

Det som är bra att samla på sig hemma, det är smaksatta oljor, det är en fin investering och livar upp dina råvaror, särskilt nu när grillsäsongen kommer igång.

Resultatet av min pasta kommer senare.

Nu ropade mina kära dotter ifrån badkaret att det spökar i badrummet och att jag skall be pojken gå ut, hon får ju sina fix idéer ibland, men tanken slog mig nu at jag kanske borde köpt Salvia, måste kanske eliminera ett demonbarn ifrån badrummet under dagen.


Ha en fin dag alla!Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr