Skogshuggarfingrar!

Ibland så önskar jag bara att jag var sådär omsorgsfull med mig själv, tar hand om det det där lilla extra, med naglar, fransar och sånt där ni vet.

Jag anser mig själv som ganska kvinnlig, men jag gillar att ta i, vilket gör att jag har valkar på handflatorna och mina naglar ser ut som en skogshuggares.

Det spelar ingen roll hur mycket tid jag har på morgonen eller hur min dag ser ut tidsmässigt. jag hittar alltid mer saker att göra, ibland klagar jag på att jag har en stressig morgon och knappt har hunnit sätta på mig en bh, men det kanske blir så om man börjar göra fruktsallad till barnen, tvätta och städa badrummet innan jobbet...prioriteringar, det är ju inga måsten, men jag gör det ändå, det är en liten röst i mitt huvud, en tävling med mig själv tror jag.

Prestationer visar ju egentligen inte vilka vi är, men de kan ju även få oss att känna oss väldigt duktiga.

Duktig behöver ju inte alltid betyda att man har för höga krav på sig själv, eller på andra, Duktig behöver ju inte alltid vara att man är på väg att bli utbränd!

Man kanske bara skall inse att man inte är duktig på allt!

Mina skogshuggarfingrar är ju väldigt fina ändå ;)Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr