Skall det behövas manual?

Jag lyssnar och försöker förstå!


Jag försöker förstå hur förbaskat komplicerat det skall behöva vara att vara singel, över 30 och ensamstående.

När jag var singel så bestämde jag mig för att avlägsna mig ifrån allt ytligt, alla promillefyllda utekvällar, jämförelse och sektliknande dejtingappar!

Jag började laga mat istället, hade min beskärda del av uteliv också, men vad man tröttnade, dessutom blev man ju dömd därefter. Oj vad Sandra springer ute...nu passar hon på när ensamveckan infinner sig, stämmer, ensamveckan infann sig varannan vecka och den var jäkligt ensam, klart man berikar livet genom att umgås och försöka hitta en balans. Man blir mycket av att bli förälder och man lär sig mycket, dock är inte att vara ensam en av dem.

Desperat och sökande är inte en självklar attityd hos en nyseparerad morsa, ibland vill man ju bara komma ihåg hur man gjorde när man var själv.

Nu lyssnar jag på mina bekanta och inser hur pass jäkla svårt det är, särskilt nu när jag fått distans till det hela.

Att jobba i motvind jag folks dömande. Det är inte lätt, när man samtidigt skall hitta sig själv och dessutom gilla sig själv.

Nej...låt alla gå sin egen väg, döm inte och tänk på att mycket kan förändras i livet...

Det är väl dessutom ett plus om man står med öppen åsikt och förstår att det inte behövs tyckas och tänkas om allt...lite osvenskt ja vet...men vi kanske ska bryta på några traditioner.

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr