Sjukbädden blir roligare med stjärnbyxor!

Ibland är jag hemma själv, som idag till exempel, ligger på sjukbädden och kurerar, det är komiskt det där, aldrig sjuk men betalar i smärta och åkommor efter min operation för 8 år sedan!

Idag ligger jag i soffan, mysbyxorna har stjärnor och Netflix går på högvarv, Hann en promenad men det kändes som att springa maraton, flåsade och kände mig helt plötsligt som att det flaxade fåglar runt huvudet på mig!

Jag var så trött igår, satt i väntrummet och beskådade de svarta fiskarna i akvariet...Black Molly tror jag att de heter, de har varit här sedan 2007, inte samma fisk, men samma art! Det här har pågått länge så jag är inte känslig längre, gnäller inte, gråter inte och jag skämtar med mina läkare på lasarettet!

Jag spanar in andra människor i väntrummet, de bläddrar i veckotidningar, håller sin partner i handen eller fipplar med mobilen, en efter en ropas de in och snart är det jag..

In kommer en sköterska med en äldre dam i rullstol, hon var över 95 uppfattade jag och strax därefter dyker hennes 2 döttrar in..

-Hej mamma! Kommer du ihåg oss...vi har inte setts på några veckor! 

Det tog ett tag för kvinnan i rullstol!

-Ja ni är mina barn tror jag och nu ska jag hem så nu är det dags för fest..

Alla tittade upp ur sitt och beskådade kvinnan!

Jag kom på mig själv med munnen öppen...

Allt här i livet....Det handlar tamejfan om inställning!Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr