Nya inlägg

  Selfie*icious

  Jag kom på det för ett tag sedan...hur jobbigt det är att bry sig om andras åsikter....

  Det är jätte krävande på energi...

  Det är ju min uppgift att gilla mig, inte andras...

  Jag är högljudd, syns och hörs mycket, planerar det inte, det blir bara så. Jag är målmedveten och tar hand om mitt på det bästa sättet jag kan.

  Jag skrattar nästan jämt och dessutom jätte högt,

  Jag får ofta höra något om de bilder jag lägger ut på min Instagram och ja jag lägger ut selfies...dessa förbaskade selfies, det finns så många olika diagnoser bakom en selfie!

  Är det inte komiskt att det är MIN Instagram, där andra människor VÄLJER att följa och se vad jag lägger ut, för att sedan ha en åsikt och att "tycka och tänka"..om min samling av bilder

  Det måste alltså vara något fel på mig! Jag söker säkert bekräftelse, är beroende av att vara omtyckt och att bli sedd, låter mina narcissistiska sidor ta över min vardag och behandlar människor därefter!
  Jag blev garanterat tappad i golvet som bebis, det är därför jag lägger ut selfies..

  Jag har alltid ansett att man har rätt till sin egen åsikt! Jag delar inte alla mina vänners åsikter och de delar heller inte alltid mina, men vi tycker om varandra ändå...däremot så skulle jag aldrig bjuda in mig själv hem till någon och börja klaga över att det är stökigt, omodernt eller fult.

  Ska jag trava in i någons hem...sätta mig i soffan och bli bitter och sur för att det inte faller mig i smaken.

  Lika väl skulle jag inte följa någon på ett socialt forum om jag blev irriterad över innehållet!

  Jag är en 32 årig mamma, jobbar som butikschef, bor i ett radhus med mina barn, fick mitt första chefsjobb när jag var 22, varför? För att jag har slitit arslet av mig, sedan jag flyttade hemifrån och det gjorde jag tidigt..Jag är ingen falsk människa, visst jag har fördomar, det har vi alla men jag har överlevt en vidrig sjukdom, kämpat i 7 år för att komma över rädslan att dö, kämpat för att tycka om mig själv och värderar mina vänner och familj till max och försöker att visa det, trots att inte tiden räcker till alltid.

  Jag har kommit så långt med mig själv tack vare offentliga forum, står upp för vem jag är och har kommit förbi att det är jobbigt att vara mig själv och att faktiskt stå för det, inför andras kritiska ögon...

  Jag lägger inte ut 200 bilder på mig själv för att jag vill ha bekräftelse...jag lägger ut dem för att jag kan och att människor vet vem det är som döljer sig bakom just den selfien.

  Men jag måste ha en skruv lös....ja det är något fel på mig...eller hur?

  Är det inte jobbigt nog att vara människa idag, varför skall det kritiseras, tyckas och tänkas?

  Låt folk representera sig på sitt sätt.

  Puss och kram!
  .
  Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

  Gillar

  Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr