Nya inlägg

  Prestation eller frihet!

  Vem presterar du för och hur mår du av dina prestationer?

  Att jaga karriär och fina titlar är vanligt, men i slutändan handlar det ju om hur du trivs med dig själv och ditt liv!

  Plana din väg och tänk långsiktigt, om du mår bra av att prestera så gör det, men gör det för dig själv, vänta inte på att någon skall klappa dig på huvudet, för då gör du det av fel anledning!

  Jag har jagat karriär sedan jag var 20 och lyckats bra om jag får säga det själv, har knutit nävarna och tagit plats i en värld dominerad av äldre och mer erfarna och har graviditeter och sjukdomsperioder bakom mig, har inte haft tur med min hälsa, eller det kanske jag visst haft, eftersom jag lever.
  Men jag jagade uppmärksamhet och såg mitt värde i mina prestationer!

  Men jag har lärt mig att prioritera på ett sätt som får mig att må väldigt bra i själen.


  Jag har lärt mig under vägen att livskvalitet och utveckling är viktigast, att utveckla andra och låta dem nå sina mål är guld och att lämna plats är stort! Frihet är underskattat och jag kan suga in hur mycket som helst av den känslan, inte skäms jag längre heller.

  Det är så många som går in i väggen idag och många har så svårt att hitta tillbaka efter en sån resa, men vilken livsresa det är ändå, det tar lång tid att bli sjuk och ännu längre att bli ”frisk” för den person som gjorde dig sjuk, den bor i din kropp och den personen måste ändra tankebana.

  Packa för en lång resa, något som håller i längden och något som får dig att må bra!

  För du är mer än bra ❤️

  Prestera för dig själv ❤️


  Idag blev det sallad till lunch med mamma min ❤️


  Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

  Gillar

  Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr