Pasta Alfredo med marinerad kyckling!
500 gram färsk kycklingfilé
1 dl teriyaki sås
2 tsk salt
Svartpeppar
Låt stå i 20 min
Sätt ugnen på 200 grader.
Sås:
1 röd lök
2 vitlöksklyftor
1 msk smör
Maizenamjöl
2 dl gröna ärtor
2 nävar färsk bladspenat
5 dl matlagningsgrädde
1 dl parmesan
Hacka lök och vitlök!
Fräs löken och ärtorna i smöret.
Tillsätt maizenamjöl.
Rör runt och häll i grädden.
Koka på svag värme tills kycklingen är klar.
Lägg kycklingen i en ugnssäker form och tillaga i ugnen i cirka 20 min.
Ta ut och låt svalna lite.
Tillsätt parmesan och bladspenat i såsen och låt småputtra.
Skär upp kyckling och servera med nykokt färskpasta 👌🏻

Kramar ifrån Fru Herr
Kommentarer
Älskar kombon kyckling och spenat, så gott 👌🏻😊