Påsk i ryggsäcken!

Nu är det karantän påsk!

Vi tjuvstartade firandet för några veckor sedan!

Jag tänker alltid på alla ensamma under högtider, att jag gör det har ju sin naturliga förklaring och fast vi alla är starka, fantastiska människor så bär många tunga ryggsäckar, saknad eller ärr ifrån förr.

Jag ser det inte som en svaghet att vara öppen
med sitt mående, med sin livsresa eller med det man går igenom!

Likaväl som livet är fantastisk, så är det tufft och det är faktiskt få saker man klarar själv, det är starkt att be om hjälp och det är verkligen något jag som många andra måste bli bättre på.

Ibland är det svårt att hänga med i livets berg och dalbana och jag förundras ofta av andra som inte verkar ha ett bekymmer i hela världen eller som verkligen tar livet med en klackspark!

Jag är glad och positiv men livet är ju kämpigt, alla intryck är kämpiga och jag mår som allra bäst när jag stänger av världen utanför och går in i min lilla bubbla, det är väl därför såna som just mig inte ber om hjälp, för att vi mår bäst i vår bubbla?

Den här veckan har jag nog sorterat hela huset, organiserat och fixat och haft påsklov med barnen! Vi har kunnat vara ute och solen har bidragit med sitt, det har varit skönt.

Karantänen är sund för mig och barnen på något vis och fast det sker tråkigheter just nu, så får man fokusera på det man kan påverka, men just nu känns den här karantänen trygg för mig. Vi tar vårt ansvar och vi rår om varandra på köpet.

Jag har kunnat lägga tid på alla mina barn och kunnat öva bokstäver med min dotter, hon gör sådana framsteg och fast hon ibland övar bokstäver genom att skriva dem på elementet, så blir jag så stolt!

Min äldsta vill ju helst att jag skall vara tyst men jag tränger min envist på ibland, vet inte om det är bra eller dåligt.

Min yngsta älskar mig hela tiden och jag är ju bäst i världen, får njuta så länge den bollen är i rullning, vad gör man sen när alla är stora?

Jaja..det är ett tag kvar!

Ikväll blir det i alla fall god mat och lugna puckar.

Hur firar ni andra?

Glad påsk på er alla och ge er själva en stor klapp på axeln i påskägget, för ni är fantastiska ☀️🐣Mer plantering ❤️

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr