Nytt Ă„r đŸ’«

Nu Àr det ju snart ett nytt Är och det kÀnns faktiskt skönt!
Jag har aldrig brytt mig om nyÄr egentligen, lever mer för dagen och försöker fylla dem med allt fantastiskt som jag kan komma pÄ!
Men nu! Ni anar inte hur vÄrt Är har sett ut, vilka prövningar vi har fÄtt gÄtt till mötes och vilka val vi tvingats gjort!

NÄgra saker kommer jag att ta med mig och det Àr hur jag som mamma kan pÄverka mina barn, hur viktigt det Àr att jag aldrig fÄr dem att tvivla, tappa tryggheten eller sjÀlvkÀnslan!
Jag har alltid varit sĂ„ noggrann med att aldrig sĂ€tta mina barn i en situation som fĂ„r dem att vĂ€lja mellan sina förĂ€ldrar eller att involvera dem i vĂ„ra vuxna ”problem” och hĂ€ndelser.

Hur man kan prata illa om den andre förÀldern till sitt barn, det Àr för mig obegripligt, man sÀger ju indirekt att barnet inte Àr Àlskat av bÄda sina förÀldrar!

Att vara förÀlder Àr en prövning och ser man sig som perfekt, dÄ behöver man skala av lite!
Ingen förÀlder Àr ju perfekt, men de flesta av oss gör sÄ gott vi kan och vÄrt allra bÀsta!

Jag kÀnner ju ibland att jag vill grÀva ner mig sjÀlv nÀr jag sitter med rufsigt hÄr, ett handavtryck av banan pÄ tröjan och barnen svingar sig i lianerna, redo för krig! Nu har vi ju inte nÄgra lianer utan krigszonen involverar ju oftast soffan, bordet i vardagsrummet, lampor och mina julbock i guldfÀrg som jag limmade 3 gÄnger innan den fick vila i frid!

Men livet med min familj Ă€r oersĂ€ttligt, sĂ„ mycket msn skrattar varje dag, sĂ„ varm i hjĂ€rtat man blir varje dag ❀Vi har ju en dotter med funktionsvariation och hon Ă€r ju sĂ„ fantastisk och hon Ă€r unik och godhjĂ€rtad som fĂ„, men dagarna bestĂ„r ju av att förhindra smĂ€rre katastrofer, hon drar ju gĂ€rna fram allt ifrĂ„n skafferiet och skall göra slime, eller dekorerar dig sjĂ€lv med tandkrĂ€m eller mitt smink, sĂ€rskilt det som kostar mycket pengar đŸ€Ł Hon upprepar mycket och har svĂ„rt att sĂ€tta ord pĂ„ sina kĂ€nslor, men varje dag blir bĂ€ttre, varje dag krĂ€ver arbete och repetition, men det ger resultat, hennes syskon finns för henne och jag Ă€r sĂ„ stolt över dem!


Det nalkas ju Ă€ven tonĂ„ringar i huset och jag vet inte hur ofta jag fĂ„r höra att jag skall ”chilla”

-BÀddar du sÀngen? Men Chilla

Jag fÄr skicka sms nÀr jag vill nÄgot för de grottmÀnniskor har boat in sig i deras rum, i vÀntan pÄ puberteten eller nÄgot, sjÀlv fÄr man vÀl förbereda sig med yoga eller nÄgon annan form av mental trÀning!

Tips mottages eller kommer jag bara vara fett pinsam tills de fyller 22?


Nej du nya Ă„r, nu kör vi ❀

đŸ„°đŸ€ŁKramar ifrÄn Fru Herr

  • NĂ€ra VĂ€sterĂ„s

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr