När vi öppnar vår dörr!

När tragedier händer!

När människor öppnar upp och släpper in, när folk samlas och ger allt för att släcka en skogsbrand, när en VL busschaufför blockar en flyktbil ifrån att komma undan genom att ratta en buss för 1 miljon, när vi tar emot och ger tillbaka!

Det är ju som så att det är tragedier som får oss människor att inta våra sanna instinkter, det är därför jag ALDRIG kommer att kunna förstå varför man väljer att fotografera en olycksplats mer än att agera och hjälpa till!

Att en händelse som "Ikea händelsen", som är jobbig för så många på olik sätt, kan resultera i att det blir ännu jobbigare efter för så många fler, genom att spekulationer och fördomar sprids på offentliga forum, de sprids snabbt och de infekterar ännu snabbare!

Dessa händelser får mig att fundera på vilka skor jag väljer att sätta på mig varje dag, hur hjälper jag och hur påverkar jag min omgivning?

Om främlingar öppnar sina dörrar för utsatta, då ska väl vi kunna få ett land att fungera åt det bättre, det är väl då man faktiskt inser att det är enklare att döma än att hjälpa i dagens samhälle, hat ger en effekt som lockar till sig fler och kärlek är klyschigt och svårsålt!

Nej!

Det är en krock mellan välvilja och att faktiskt hitta sin plats i ett sönder argumenterar samhälle, det är tröttsamt att fokus ligger på debatterna som kommer efter en händelse, det är tröttsamt att dessa debatter ofta bringar negativitet just för att man glömmer varför den dök upp i första början, poängen försvinner och det blir en maktkamp mellan olika viljor och en massa fördomar...

Det gör inte att bemöta satan med en annan satan...

Det är när vi öppnar var dörr som vi bevisar motsatsen!


Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr