När man skall vara lite fräsig!

Ibland vaknar jag utvilad, huden är slät och lättsminkad och jag hittar till kaffemaskinen utan att behöva sätta upp mitt fluffiga morgonsvall i en knut.

Ni vet en sån där dag då man känner sig lite fin, man tänker att man hoppas att man träffar många den dagen, kanske något gammalt ex, äldre vänner och framför allt att man är sådär fin när mannen kommer hem ifrån jobbet.

Det är kanske lite fint väder och man poppar bra musik i bilen och man har lixom feeling 😂

Men på något vis så fungerar inte ödet så, man träffar ju både ex och gamla vänner när man sovit 20 min under natten, har fågelskit i håret eller är uppsvullen med pms. Nu struntar ju jag oftast i vad andra tänker om mig, men ni kanske kan relatera på ett eller annat sätt.

Den fina looken havererar ju under eftermiddagen, svetten pärlar sig i pannan efter att man stekt köttbullar, man är varm och trött efter en lång dag och mascaran lägger sig som en hinna under ögat, som att Alice Cooper sminkat mig.

Tröttheten kommer ifatt och ställer för att vara sådär fräsig och fräsch när mannen kommer hem så står man där, ruffsig, svettig och med risifrutti på axeln😂

Men jag är snäll...snäll, svettig och full med kärlek.

Allt handlar om attityd!

Jag slänger av mig Bh-n, drar på mig mysbyxorna och steker köttbullar, leker pysslar, ställer in fejkkakor i ugnen, beställer korv med bröd i plast och pratar i telefon genom grytvanten med mina ungar.

Ruffsig och jäklig kommer karln hem, sen säger fanstyget att jag är fin, mmmm då skulle du sett mig för 9,5 timme sen 😂


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr