Mitt liv, genom maten :-)

Jag började min blogg med att blogga om mat....mat som funkar med barn!

Imorgon fyller jag 32 år och jag har hunnit haft 2 långa förhållanden i mitt liv...ett på 5 år och ett på 10 år..det är ganska stor förhållandetid på en 32 åring enligt mig själv!

Det 10 åriga förhållandet gav mig två barn
..8 och 4 år gamla, en pojke och en flicka..

Jag är nu själv sedan 2.5 år och har mina barn varannan vecka.

Mitt mat intresse dök upp när jag fick mitt första barn, när inte tiden fanns för att unna sig restaurangbesök på samma sätt, Jag började lyxa till det hemma istället, det är viktigt....att krydda till vardagen lite...

När barnen blev 2 st, började jag kombinera mat intresset med nytta, komponerade nya maträtter och egna recept, recept som kunde lagas med barnen, mat som kunde lagas medan barnen ligger och skriker av trötthet på golvet eller hänger en i benet, när man rör sig fram och tillbaka mellan diskbänken och spisen...och sen den där maten, den som är till för tillfällena då barnen sover :-)

Vi må vara självständiga individer idag och den moderna kvinnan och mannen, skall likförbannat vara sin egen moderna och oberoende person, men för mig finns det inget bättre, än att överaska med mat och att den uppskattas!

Det är även heligt och helt underbart att laga mat ihop...för vissa fungerar det och för andra fungerar det inte..men när det fungerar, då är det klockrent :-)

Jag har startat min egen catering verksamhet och den kommer att vara precis som jag vill att den skall vara, inspirerande och personlig!

Så min blogg har nu blivit en mat blogg med inslag av mitt liv och jag har själv gjort valet, att skippa fasaden, vara den jag är och skriva om det jag faktiskt tycker och tänker, även om det bara är för stunden!

Jag skrev ett inlägg för några veckor sedan, det delades på facebook, fick nästan 1300 läsare och jag fick jätte mycket mail och kommentarer, dessa gjorde mig otroligt glad...just för att jag inte försöker vara någon annan...

Så tack och hoppas ni gillar det ni läser framöver ☺


Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Barcelona, Barcelona, Spanien

Gillar