Mina listor!

Idag är det fredag och för att komma igång efter helgen så tycker jag att alla skall göra en lista.

En lista med 5-10 saker som är bra med just dig.

Här är min❤️

1. Jag är ganska positiv och ser ljusglimtar i varje mörker.
2. Jag skrattar mycket, inte så vackert men jag får oftast folk att skratta. Jag tror inte att det beror så mycket på mina skämt, utan mer att jag skrattar åt mig själv.
3. Jag kan visa känslor.
4. Jag säger stopp, det är inte alltid till min fördel, men jag vägrar att gå och vara arg eller ledsen pga någon annan människa. Jag säger ifrån.
5. Jag kan laga mat.
6. Jag vill tycka att jag är bra för mina barn, de är missnöjda med mig 50% av tiden och det måste ju betyda att jag gör något bra.
7. Jag tycker om att städa och sortera, det tycker jag är bra.
8. Jag bryr mig om andra och vill att de skall ha det bra, min cirkel är liten, men har du mig så har du en lojal jäkel.
9. Jag har gått ifrån att ligga hemma med svår ångest och panikattacker till att jobba med mig själv och eliminera den..nästan helt! Ångest har och kommer vara en del av mig, men är den i liten skala så kan jag välkomna den och härda ut. Det är ett krig som gjort ont och som jag vunnit...själv.
10. Jag ger aldrig upp.

Nu när vi är så påverkade av sociala medier så är det ju otroligt viktigt att rannsaka sig själv, följ konton som får dig att må bra, släpp in följare som vill dig väl och som är glada för din skull.

Det gäller ju även våra barn, vilka följer dom?

Jag älskar att det finns fler och fler starka människor, bra förebilder och kloka tankar där ute.

Gör din lista, klappa dig på axeln och ha en underbar fredag 💓

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr