Min livstil, din livstil.

Det här är min lifestyle blogg!

Jag älskar vackra bilder, rena barn, fina frukostfat, smink, mat, naturen, livet och kärleken.

Jag kommer på mig själv ibland att bli mer påverkad än vad jag vill av offentliga medier, därför vill jag konstant påminna mig om att bakom varje perfekt frukostmacka finns ett liv, en människa, en människa som inte är sprudlande glad jämt och som har problem som alla andra, räkningar att betala, kanske ett brustet hjärta och som brottas med barnen vid tandborstning.

Under den där slätstrukna blusen finns det kanske en kropp som genomgott hjärtesorg, en operation eller en förlossning.

Men samtidigt så fokuserar man ju gärna på det positiva för sig egen skull! Vi tar vackra semesterbilder när barnen leker i sanden, det fotot spar vi och minns tillbaka, vilken underbar semester vi hade 2015, men bilderna på när minstingen bajsade upp på ryggen i bilstolen eller när barnen bråkade om vem som skulle ha en röd och inte en grön spade, det regnade halva veckan och det var skitkallt.

Människan är ju en optimist, det är vår överlevnadsinstinkt att försköna, det är så vi kommer vidare och så tycker jag att det skall förbli. Om vi inte hade förskönat och förträngt, då hade ju alla familjer haft 1,0 barn i snitt, då förlossningen är ett praktexempel på vad vi förnekar och förskönar.

Men optimisten skall inte bli vårt fall och göra oss utbrända och deprimerade.

Det är viktigt att vi ser varandra och inte jämför oss eller mår mindre bra med oss själva pga prestationsångest och en felaktig bild om hur ett liv skall se ut.

Jag beundrar dessa influensers, så mycket skitkommentarer de får ta om dagarna och de står på sig ändå, kan tänka mig att det är mycket styrka som ligger bakom ”att inte ta åt sig”
Kommentarerna kommer ju trots allt ifrån oss medmänniskor.

Min lifestyle blogg kan bestå av fina frukostmackor och maträtter med finess, bakom dessa står jag stolt och inte bara för att jag utfört hantverket, utan för att jag gjort det samtidigt som jag hanterat mitt smått kaotiska liv hemma.

Jag vill inte gömma mig bakom en fasad! Jag vill vara stolt över mina fina bilder och mina texter, för de är hjärtliga.

Men man får aldrig glömma hela bilden!

Puss och kram

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr