Min dag som 37 🌾

Jag fyllde 37 Är igÄr, tÀnk vad tiden gÄr fort!


Jag kommer ihÄg nÀr jag satt i lekparken och hade rÀknat ut att jag skulle bli 17 Är nÀr vi firade nytt millennium Är 2000.

Jag var nog 8-9 Är dÄ och jag minns kÀnslan sÄ vÀl.

Nu Àr Äret 2020 och tiden bara springer förbi, det gÀller att bli bÀttre pÄ att njuta.

Det Àr inte viktigt med presenter för mig, dÀremot Àr det viktigt för mig att barnen Àr involverade i andras födelsedagar och att de ser vÀrdet i att göra andra glada.

Jag blev firad igÄr och mina smÄ kom rufsiga och precis pÄklÀdda och lÀmnade paket. Jag hade förvisso redan varit vaken i 1,5 timme, hunnit sÀtta pÄ diskmaskinen, vikt tvÀtt, slÀngt in en ny maskin, packat ryggsÀckar, duschat och sminkat mig, men det Àr ju min morgon ritual, allt detta medan jag dricker 2 koppar kaffe.

Barnen insisterade Àven att öppna presenterna Ät mig, Àldsta barnen höll lÄg profil medan de tvÄ trollen slet upp paketen med morgonfrisyrer och busiga ansikten.

Nora hade pysslat en kom ihĂ„g tavla och Dogge hade köpt en godisskĂ„l i form av en tupp (Ă€lskar den) och Hugo och Sammy hade köpt ett jĂ€ttefint halsband 🧡 jag blev jĂ€tte rörd.

Morgonen rullade pÄ och innan vi kommit ivÀg, hade Nora lÄst in sig i bilen, satt igÄng larmet och Hugo hade tappat bort allt han skulle ha med sig och min Àldsta fick ett utbrott pÄ sina smÄsyskon.

En vanlig helylle torsdag med andra ord❀

Det blev jobb ett par timmar, lunch med mamma pÄ DjÀkneberget innan jag hÀmtade smÄkottarna.

Jag och min fina man och min fina Àldsta son firade sedan med Take Away ifrÄn Hattfabriken.Kramar ifrÄn Fru Herr

Gillar