Medial med kajal!

Om man bortser ifrån all stress och press runtomkring och bara andas, går in i sig själv och skaffar sig en ordentlig gnutta självinsikt, så ordnar det mesta upp sig!

Jag tillhör den högkänsliga kategorin, vilket gör att jag blir otroligt påverkad av andra människors energier och humör! Jag kan känna stämningen i ett rum direkt och känner av undertoner i det folk säger och läser av människor väldigt snabbt, detta har gjort att jag är helt slut på energi vissa dagar och att jag föredrar att vara ensam, tycker att det är otroligt skönt att vara bara med mig själv ibland och det borde alla människor känna sig trygga i..

Detta gör oxå att jag valt mitt umgänge med omsorg och det är en styrka enligt mig, det är en styrka att sätta sitt eget värde så pass högt att man väljer bort det som inte får en att må bra, en relation är ju så mycket mer än en ytlig kontakt, det är ju omtanke, omsorg, utbyte och lärdom, klart man kan ha 1000 vänner på Facebook, men vem håller din hand när det blåser och vem tar emot dig när du faller?

Jag älskar verkligen livet och jag älskar att jag börjar lära mig att filtrera, att lukta på blommor, njuta av en kylig dag och ta ett kort på någonting som för mig är det finaste idag..
Ingenting som stör, för det tillåter inte jag..

Kreativitet är något som jag mår bra av, att skapa något, det är det bästa jag vet, därav så kommer min matlagning väl till pass, där kan man skapa och låta sig inspireras, samtidigt som man gör andra glada..

Inga dieter, points eller jojobantning...

Att uppskatta det goda och ta hand om sig själv samtidigt, det är ju inte så jäkla svårt faktiskt..

Så tjing på Er 😘

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Sälen

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr