Man är inte trasig för att man hoppar utanför rutorna!

Jag älskar att skriva, älskar att prata också för den delen men jag har alltid föredragit att skriva! Orden kommer ut bättre på något sätt, man kan stå för vem man är på ett sätt som inte kan synas, det kan var jobbigt, att bli synad, inte för att det man säger är osant utan för att det är jobbigt att ha viljan att uttrycka sig och att det gör att folk tycker och tänker!

Allt handlar nödvändigtvis inte om mig, men jag väljer att lägga ut mig på ett sätt, som många kan tycka och tänka om, det handlar inte om uppmärksamhet...uppmärksamhet får jag när jag när jag slår på arslet inne på Ica, när jag skrattar så högt på jobbet att kunder kommer ihåg det flera säsonger, uppmärksamhet får jag när jag studsar ner för rulltrappan, när jag klipper gräset med hörlurar, klänning och vrålar ut någon gammal Queen dänga, men det är ju fortfarande jag...det är ingen jag gör mig till och samma sak gäller när jag skriver, det är jag och jag tycker inte att någon människa ska behöva hålla tillbaka, någonsin.

Det är upp till betraktaren och läsaren att välja bort. Vi blir tyvärr utsatta för mycket olika stressfaktorer av sociala medier, men det är väl perfekt att man kan utnyttja offentliga forum till att uttrycka sig, så att det gör nytta, främst för en själv!

Om du vill sjunga...så sjung...det skall allmänheten ge fan i att tycka och tänka om!

Ni vet de där minimänniskorna...även kallade barn. De var 57 232 stycken som äntrade jordelivet under 2014 för att vara exakt, vill inte vi att dessa 57 232 skall få känna den där känslan av att allt faktiskt är möjligt!

- Vad vill du bli när du blir stor?

Astronaut, ballerina, grävmaskinist, bärgare, rockstjärna eller doktor?

Allt är ju faktiskt möjligt om man vill och har det rätta stödet under sina fötter och det man behöver få behålla på vägen dit, vilket är sin åsikt, sin röst, sina drömmar och rätten att existera utanför normer, boxar och lagar om att framgång och att vara extrovert, att det skulle höra hemma i ett speciellt fack!

Man är inte trasig bara för att man fortsätter att hoppa hage utanför rutorna, dansar i regnet eller gråter till lika mycket som får en att skratta!

Och hör sen...

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr