Livet och slime i min BH

Ibland vaknar jag och känner att jag helst vill gräva ner mig, barnen hoppar på mig innan jag slagit upp båda ögonen, fått i mig kaffe och helt plötsligt slår tanken mig att gårdagens disk är kvar och gympakläderna ligger blöta i tvättmaskinen, planeringen har gått käpprätt åt skogen.

Missförstå mig igen!

Jag älskar att vakna med mina barn, det är den bästa energiboosten i världen, men ibland....ibland vaknar man på fel sida.

Jag är väldigt impulsiv och rörig som person. Jag tappar alltid bort mina betalkort, förlägger nycklar, glömmer prylar här och var och jag är ett klantarsle av rang. Jag är en sån där smart jäkel när det kommer att tänka i nya banor och utveckla företag och personal, är engagerad i mina barns skola och jag pluggar mycket hemma med dem, men samtidigt så kan jag hälla ut kaffe på mig själv när jag kollar på klockan.

Men när det kommer till hemmet och jobbet är jag så noga med att det skall vara rent och avplockat och organiserat. Jag är nästan för noga och har svårt att INTE göra allt själv, de säger att man lider av en psykisk åkomma om man är pedant med hemmet och jobbet, haha då kan ni slänga in mig i ett vadderat rum så att jag kan måla teckningar med tårna direkt.

Jag mår bra av rent och snyggt och jag kan inte slappna av om det är stökigt, tror att min stökiga hjärna har nog med sig själv och den kaos man kan kontrollera, den kontrolleras.

Planering för mig är A och O!

Vi har många barn i olika åldrar, en i trotsålder, en med funktionshinder och en med tonårsfeeling, två med min bonusdotter❤️

Min yngsta dotter har problem med impulskontroll, vilket gör att det hon får tag på, det har hon svårt att kontrollera, hon trycker ut all tvål i duschen om hon får chansen, kletar smink överallt, klipper sönder kläder, klipper dig själv eller andra och när hon var mindre älskade hon att riva tapet i alla rum.

Hon är kreativ och hänger upp blommor i taket, lägger slime i min BH och älskar hög musik.

Detta är ju även något som en pöjk på 2,5 föredrar, förutom BH slimet, det har han inte hängt på ännu.

Nu har vår dotter medicin och allt har blivit så mycket bättre, så nu skall jag absolut inte klaga och allt är mer organiserat för vår tjej och impulskontrollen är stabil, hon visar mer omtanke och istället för att putta sin lillebror , så vill hon ta hand om honom.

Allt är bättre men man måste jobba förebyggande.

Därför är mina ritualer viktiga och planeringen är min bäste vän.

Min man och jag driver bärgningsföretag och ingen dag är den andre lik, han är som stålmannen, ombytt och borta helt plötsligt.

Ibland springer jag efter honom med en smörgås eller planerar middagar, kalas och semesterveckor via sms.

När vi är hemma hjälps vi åt och vi är bra på att lyxa till det i vår vardag..

Vårt familjeliv är nog en liten cirkus, men jag är övertygad om att vi är rätt personer för det, för vi kämpar lika mycket båda två.

Men idag är det lördag, solen skiner, välj vad du läser och tar in för intryck, andas och kramas..drick kaffe och kontrollera alltid BHn innan du sätter på dig den 🧡Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr