Kungliga bröllop är som skidor på tv'n!

Jag kan inte rå för det!

Vissa ting är för mig överskattade, anslutna till en total gäsp attack och det spritter i benen på mig av total rastlöshet!

Kungliga bröllop och kungliga dop, vad är grejjen?

En födelse är något fantastiskt, ett dop är en fin gest och att sätta ett nytt liv till världen är stort, stort och unikt för alla!

Kärlek är fantastiskt, att kunna visa sin kärlek genom att bli man och hustru, två blir en och livet börjar, kärlek övervinner ju faktiskt allt enligt mig!

Men att det i veckor skall diskuteras kläder, gästartister, tårtor och skor, det är för mig...överskattat, riktigt överskattat!

Det är som när jag var liten, skidtävlingar stod på hela helgerna periodvis, då visste man, jaha idag skall vi spendera dagen med att äta frukost, söndagsgryta och kvällsmat med skidor i bakgrunden, grått var det ute och inne likaså, det skulle inte bli någon tripp utanför dörrarna denna dag, hemmadag med städning och återigen skidor, toppluvor, tights och manliga kameltår!

Så känner jag för kungliga dop och kungliga bröllop, det står på tv'n vart jag än går och ja jag grinar också en skvätt........för att mina ordinarie program är inställda!

Världens befolkning stannar upp...som i en hypnos...och jag springer på stället av rastlöshet!

Kungliga bröllop är som skidor på tv'n!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr