Kolmården kulturen!

Människor fascinerar mig, det är intressant att snappa upp olika beteenden och vissa typiska svennebanan egenskaper får mig att förundras, stanna upp och betrakta på avstånd!

Ica Maxi kulturen, ni vet att stanna mitt i gången och diskutera kvällens middag eller titta ner på scannern en extra gång, ett så tvärt stopp att jag som kommer bakom får äran att mosa in kinden i en för mig främmande rygg eller göra en oplanerad volt rakt fram.

Varför ställer man en kundvagn längs med mjölkdisken när man skall ta en yoghurt, är det meningen att vi andra skall utöva ninja warrior övningar för att kunna plocka det vi skall ha!

Kolmården kulturen!

Mitt barn skall fram till bamse, men jag har lärt mitt barn att inte tränga sig, hur löser vi det när 20 andra barn tänker lite annorlunda och tränger sig, vad gör mamman när hon blir puttade av en annan mamma? Är det här Bamses fel?

Är vi så pass måna om att våra barn skall få en kick ass semester att vi inte bara betalar 3000 för en djurupplevelse utan vi mosar oss fram i drickaköer, tränger oss i karusellkön just för att det är bäst att sitta längst fram i berg och dalbanan, är det sunt att anklaga personalen vid chokladhjulet för fusk, för att sedan titta snett på den familj som vann...

Suck och stön åt köer, kissnödiga ungar och smälta glassar...irritation, förväntningarna spökar och samvetet tryter, vi har ju bara 4 veckor på oss att umgås, nu umgås vi och hör sen....umgås då!!!

Ibland är en picknick i skogen totalt underskattad.....och gratis ;-)

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr