Karantän i lightversion!

Hur har ni det i solen?
Rinniga näsor och hostande barn hör ju mars månad till, men denna vecka har vi varit hemma eftersom det är nya regler som gäller!

Idag rastade jag barnen utomhus och vi åkte till Vallby Friluftsmuseum, det var jätte mysigt, kände mig mammaledig igen.

Jag skulle kunna vara mammaledig varje vår, älskar den årstiden, blir full av inspiration och energi!

Igår tog jag med mig Hugo till affären och vi skulle handla hem lite nödvändigheter. Jag tyckte att jag hade koll, men ingen hade snabbt försett sig med såpbubblor, en chokladboll och ett tomt påskägg, strax därefter satte han igång larmet på en nödutgång, med träningstights, luvtröja och med håret i en knut mitt på huvudet, slängde jag upp barnet på ryggen och drog därifrån, till hans förtret naturligtvis, för han var nog nöjd med sitt verk.

Jag hittade ett litet lekutrymme precis vid kassorna och parkerade min lilla skatt där, medan jag kastade upp varorna på bandet, hittade en Greta gris bok, en Ninjago gubbe och en lök av okänd sort, han hade tydligen hunnit med lite mer 🤣🤣🤣

Ger ifrån mig ett fint leende till kassörskan och lämnar över godset, samtidigt som jag ser barnet springa förbi mig i ögonvrån utan strumpor...alltså jag orkar inte, skrattar bara när jag tänker på det.

Nu skall jag titta på ett avsnitt av unga mammor, det är min terapi, känner mig inte ensam på något sätt...men äldre dock ☺️

Toalettpappret är ju slut i butikerna, men som tur var är det ju alltid något när det är rabatt på sportstrumpor istället.


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr