Julmarknad!

Jag skulle nog kunna säga att jag är besatt av julen, börjar pynta belysning flera veckor innan första advent. Jag får en må bra känsla i hela kroppen av det hela, därför börjar jag tidigare, för vips en dag så är julen över. '

Kanelljus är ett måste och i år hittade jag ljuset på Lagerhaus, köpte två och njöt i någon vecka, sen var de slut och då köpte jag på mig 10 stycken bara för att :)

Nu har jag hamstrat kanelljus och de luktar så gott, mina vänner trakasserar mig även för mitt intag av julmust, finns det något godare (förutom öl), så jag hamstrar det med, när jag var gravid så drack jag julmust som en toka och jag får vara glad för att mina barn inte föddes som tomtenissar.

Jultraditioner är också ett måste, pepparkakshus, julgodis mm mm mm, spelar ingen roll hur mycket jag har att göra, det skall utföras, häromveckan bemästrade jag konsten att peppa barn utan tålamod och vi byggde tre hus, med bebis i bärsele. Jag kände att jag levde ;)

Sist men icke minst.....julmarknad...bjällerklang vad mysigt.

Jag anstränger mig verkligen för att barnen skall behålla fantasin så länge de bara kan, på något vis har det blivit så att jag har behållit min och fortfarande har det där barnasinnet kvar i kroppen, ett redigt sådant. Jag skulle utan att överdriva kunna nacksvinga föräldrar som säger att tomten inte finns, för jag är inte riktigt övertygad om att han inte finns.

Julen är en känsla och fast även jag har nära som sitter själva på julen och har valt det själva så känns även det i hjärtat, men jag har ju en förhoppning att om man skapar magi till sina barn och andra, så för dom det vidare, inte bara till sina barn utan även till andra.

i år så får var och en komma på en sak som de vill göra för någon annan, återkommer med vad resultatet blir.

Må väl och tappa inte fantasin <3

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr