Jag ville köra en roundkick på tanten i kön!

Mitt i allt jobbande och allt annat som spatserade förbi, kände jag helt plötsligt att jag ville dra en roundkick på tanten som stod före mig i kön och luktade mat och varför börjar jag gråta när det var slut på julmust?

Det blev ett plus...

Det var ingen möjlighet för mig att få fler barn i stort sett!

Efter alla operationer och processer, så har jag kämpat mentalt och fysiskt, för att komma på banan igen och bli mig själv igen , sista operationen var i mars förra året!

Det tog lång tid att komma tillbaka som människa och helt plötsligt händer livet!
Ett liv händer, medan vi är så uppe i allt annat som vardagen erbjuder!

Helt plötsligt andas jag på ett annat sätt och jag mår illa varje dag, men jag blundar för det som är oviktigt och fokuserar på det som är viktigt för oss!

Jag dricker juice som att det inge finns någon morgondag och jag sitter och snörvlar till sorgliga filmer och ja jag kan nog till och med gråta till en komedi just nu!

Alla mina byxor är försmå, har humör som en galen bondkärring på kräftskiva och jag är varm som en mammut, ibland känner jag att världen är fin och sen känner jag att den skall utplånas...

Medan det flyger byxknappar, är vi glada och tacksamma ❤

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr