Jag väljer ROLIGT!

Styrka!

Jag känner det i hela kroppen, att få den stora äran att uppfostra 2 människor....

2 människor som fortfarande är formbara och har alla förutsättningar att faktiskt få vara barn på riktigt, de ska inte behöva bli involverade i de problem som vi vuxna ställer till med, de ska däremot lära sig hur livet ser ut på riktigt...på vägen!

Vi har en speciell jargong i vår familj, medan vi tampas med vardagsproblem, sömnlösa nätter, stressmage, läxläsning och lördagssockret...så har vi något speciellt...vi har humor!

Jag är övertygad om att rutiner och sund uppfostran med en massa kramar och kärlek, det gör sitt!
Jag är även övertygad om att känslan för ironi och humor gör att livet blir lättare, färgstarkare och att man ser det fina i livet...istället för att bara fokusera på allvaret..

Jag kommer aldrig att växa upp och jag trivs med mig...jag trivs med mina råa skämt, mitt gapskratt som får pensionärer att ramla ner ifrån trottoarkanten och mitt sätt att se på livet, det gör att det blir så mycket roligare....det vill jag att alla skall få uppleva, särskilt mina barn.

Idag kom jag på mig själv att ta ett redigt tag om ett salladshuvud, lyfta det över huvudet och smocka ner det i kundvagnen....Douglas bevittnade detta
..och utbrister 1-0 mamma...bra son jag har eller hur?

Att helt plötsligt ställa sig som en ballerina på cykelramen, när man är ute och cyklar med barnen, en befrielse i sig...prova..

Att vandra i ballerinaskor, mönstrade fladderbyxor och en avbitartång i högsta hugg, cykelnycklar är tydligen till för att tappas bort 23 gånger i månaden, däremot har jag blivit jätteduktig på att klippa upp slanglås!

Grannarna skakar på huvudet..
när jag klipper gräsmattan i klänning och örhängen...men det blir gjort och det är roligt :-)

Vad mycket man kan göra, bara man väljer att tycka att det är kul...☺Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr