Jag skalar hur många bananer jag vill!

Livet för mig har alltid varit något man upplever, vill se så mycket som möjligt, vill inte vara rädd för att våga, rädd för att känna eller rädd för att prova!

Jag är ju den där muffinsbakande morsan som är besatt av Nike skor, målar läppglans på rutin, färgar håret och pysslar en rymdraket samtidigt, är besatt av pussar i pannan och ser ett sentimentalt värde i köksmaskiner, en heltidsarbetande mamma, som trycker in mig i ett par stretchjeans på morgonen, för att sedan bränna BH'n när jag kommer innanför ytterdörren hemma!

Jag har insett under min tid som mamma, att man får något unikt i samma stund som man sätter sitt barn till världen, man får ett tänk som förbereder en, för att man stoppar egot åt sidan,ilskan försvinner och kärleken tar över kroppen!

Man är varm...inte bara för att man satt på sig några extra kilon under graviditeten och att det tar otroligt mycket energi att trassla sig i och ur amningsbh'n..man är varm av kärlek och helt plötsligt så lämnar det där egot kroppen och helt plötsligt är det annat som är så mycket viktigare!

Helt plötsligt kämpar vi för någon och det gör vi med bravur, trots att vi tampas med ett arbete, att samvetet tryter när man inte hinner allt man vill, när vi balanserar mellan vardagen hemma och vardagen på jobbet, för hur mycket vi än vrider och vänder på oss, så är ett arbete nödvändigt, just för att vi skall kunna ge våra barn det de behöver!

8 timmarsdagar på dagis, gratisbananer på Ica, att glömma matsäcken hemma, att leverera sitt barn i pyjamas och att sudda bort bläckpenna ifrån vardagsrumstapeten..

Balansen och pusslet...tiden vi får ihop trots allt detta och hur vi lyckas trolla med knäna...

Jag är uppriktigt trött på samhällets krav om vad som är rätt och fel, dåligt och bra när det kommer till vardagssituationer...vi gör alltid vårt bästa och det behöver inte finnas några vardagssituationer, inte när vi agerar vardagshjältar större delen av tiden!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr