Jag jobbar hårt för att inte bli en Svennebanan!

Jag har den stora fördelen att vara en känslomänniska, en person som känner allt väldigt djupt, som drar på mig andras känslor och energier, en sån som läser av andra människor snabbt, det är sällan jag har fel, det är sällan min magkänsla är ute och cyklar!

Jag kallar det för fördel, medan jag samtidigt kan uppfatta det som en nackdel vid vissa tillfällen. Jag har även spenderat många år på att faktiskt lära mig att sortera, andas in det positiva och andas ut det negativa.

Jag älskar att resa men spenderade min ungdom med att jobba hårt och sedan ännu hårdare! Jag reste inte i ung ålder, är ju inte gammal som gatan nu heller direkt, men festresor till Kos och Magaluf, det var något alla andra gjorde.

Jag fick barn vid 24 och det fick mig att utvecklas framåt, öppnade alla mina sinnen jag lärde mig att se världen med mina ögon samtidigt som jag fått något som var viktigare än mitt eget liv!

Sedan 3 år tillbaka har jag rest och ganska mycket dessutom.

Jag ångrar inte att jag inte rest tidigare, men inser att mitt motto sedan några år passar mig hur bra som helst!

Det är så viktig att se så mycket man kan, uppleva så mycket man kan och träffa så mycket härliga människor som man bara kan!

Att ta sitt känslopaket och dra till en stad som Amsterdam, där man kan fånga in alla känslor av att bara gå längs kanalerna, människor som ler, alla dofter och all gemenskap, nu menar jag naturligtvis inte bara längs de fristående kaffeshops, där det är lagligt för Amsterdamarna att inhalera ifrån grönriket, utan överlag...det är inte vanligt att bemötas av ett leende längre, fast det gör så otroligt mycket, trots att mötet med nya kulturer, religioner och människor är berikande för oss alla, det är just dessa möten som får oss att hitta förståelse jag öppna den där slutna svenska fasaden...

Hur jäkla klyschigt och osvenskt det än låter så kan ett leende ge hur mycket som helst, liksom gästfrihet och omtanke..

Kalla mig fördomsfull men vi skulle alla må lite bättre av att se varandra, istället för det som media, sociala forum och skräddarsydda uppstoppade stereotyper


Jag ska komma ihåg den här känslan och sen skall jag smitta av mig på alla...jag jobbar hårt för att inte bli en Svennebanan!


Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Humlebæk, Danmark

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr