Jag har skrattat i all misär!

För mig handlar livet om relationer och upplevelser!

Det kanske låter som en klyscha men man tar vara på livet mer, när man faktiskt fått känna på hur skört det är, det är precis som att det luften doftar annorlunda, solen lyser på ett annat sätt och människorna runt omkring får ett annat djup.

Jag har alltid haft en egenskap som gjort att jag tänker positivt, bryter ihop, men kommer igen och väljer att inte ta allt så allvarligt. Det är klart det alltid finns saker att hänga upp sig på och bli irriterad över, om man väljer att se dem hela tiden.

Det finns en del som uppfattat mig som en fasad, just för att jag valt att skratta i all misär, just för att jag borstar av axlarna efter varje motgång, efter alla läkarutlåtanden och provresultat, folk väntar på att man skall bryta ihop och alla talade om mig för att det var okej, det är okej att vara ledsen, att bryta ihop och vara arg! Jag gjorde det också, när jag behövde, men annars valde jag att skratta bort rädslan, det hjälpte mig och jag kunde leva med den på ett annat sätt.

För 9 år sedan blev jag gravid, i samband med graviditeten fick jag reda på att jag hade en tumör på höger äggstock, tumören finns med på den första ultraljudsbilder jag gjorde i vecka 7, en påminnelse helt enkelt, en påminnelse över att vissa saker inte går att kontrollera i våra liv.

I och med detta, att vissa saker inte går att kontrollera, så är det bara onödigt att ta de saker vi faktiskt kan kontrollera för givet, vänskap, relationer, vardagen och våra 3 liv, familjen, kärleken och jobbet.

Ibland träffar man människor som bara passerar med en lärdom, de passar inte in i ditt liv, med dina värderingar och dina mål, de kanske lär dig den hårda vägen, men de behöver fortfarande passera!


Ibland är det så skönt att bara vara, fundera och bli lycklig i hjärtat för att det luktar regn ute, för att man är ledig och för att jag har människor i mitt liv, som fått mig att inse att jag inte kämpat och skrattat i all misär i onödan, de får mig att skratta på riktigt, från hjärtat.

Jag är frisk nu, vad hade det hjälpt att känna ilska jag gråta bort min sons första 3 år i livet, fasad eller inte...jag väljer fortfarande att skratta åt misär.

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr