Jag har inte all tid i världen för mig själv, så jag tar dig på höften och låter dig följa med.

Jag spenderar mycket tid med mina barn och det är det bästa jag vet.

Ibland vill jag låsa in mig på toaletten och lyssna på skrikrock och halsa prosecco direkt ur flaskan, men överlag så är tiden med mina barn till låns och jag vill njuta så länge jag bara kan.

Jag har ju en tonåring hemma och då märker man ju hur fort det faktiskt går och hur populär du är vissa perioder i ditt barns liv, till att vara ”för mycket”.

När barnen var små var har varannan vecka mamma, utan körkort och var bosatt i en radhuslänga i Västerås. Jag lät inte min situation begränsa mig, utan jag drog ungarna i pulka och storhandlade, cyklade och vi tog tåget till många roliga och fina platser, platser som skapat roliga minnen.

Detta har jag tagit med mig och inkluderar alltid barnen så mycket jag kan. De får vara med och laga mat, gå på stan, fika, äta på restaurang och när jag går spåret, cyklar de eller sitter på min rygg.

Min äldsta var alltid med mig på allt, det är därför han är finsmakare och har en ironi som få.

Nu är vi fler, men eftersom min man har ett jobb som både ibland och ofta kräver väldigt mycket av honom, så har jag fortfarande mycket tid med ungarna periodvis.

Jag tog alla 3 när Hugo var ett år och drog till Grekland, min man kom efter några dagar, men vilken upplevelse det var att flyga med tre barn, varav en som satt i knä och kletade flygplansmat överallt 🤣☀️

Vi har lagt upp det på ett sätt hemma och jag trivs, älskar att utvecklas och jobba, det gör jag idag, men jag slipper att bli klämd mellan mina ledande positioner och mina barn, särskilt när man har ett barn med funktionshinder.

Jag försöker då lägga ihop min tid med deras, så att jag inte tappar bort mig på vägen.

Jag försöker även få tid för mig själv och få den där boosten.

Vissa saker blir ju inte lika glamourösa med barn som man tänkt sig, den där bilden man har i huvudet av att göra ett hemma spa med barnen, sist jag gjorde det så gjorde Hugo nummer två på golvet i bastun och Nora satt och åt ansiktsmask med jordgubbssmak i tron om att det var kräm med jordgubbssmak.

Man får anpassa och dela de upplevelser i livet som erbjuds🧡

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr