Jag får väl skaffa hund.

Min tjej njuter av kravlöshet och kan själv välja sina intryck nu när det är sommarlov.


I skrivandets stund sitter hon och sjunger Queen i duschen (We will rock you) och sorterar plastkulor i små muggar. Detta kan hon göra i timmar, men eftersom jag är en miljövän och dessutom inte vill hämta ut ett överskrynkligt russin ur duschen, begränsar jag den duschtiden.

Min äldsta sover och sen så sover han, han har förvandlats till ett nattdjur, han njuter av lugn och ro och pause ifrån skolan.

Jag njuter av att gå i pyjamas lite för länge, sen frukost och att inte behöva ta stiden varje morgon, den där vardagstriden.

Det är ju komiskt att min dotter är så trött efter sin skola att hon tar ut ilska på mig, sen att sonen är skoltrött och vill ge sig in i politiken enbart för att avskaffa skolplikt, det är på något vis också mitt fel, det är mitt fel att barn tvingats till skolan i hundratals år i Sverige.

Sen kommer den däe lille sistfödde, min lille krabat, han som ger mig en kram, älskar dagis och vill vara med mig hela tiden. Jag kramar tillbaka njuter så länge det varar, snart blir du också ett litet tonårsmonster, ett precis som dina syskon, älskat tonårsmonster.

Men skam den som ger sig. Jag kramar dem hårt, plockar deras smutstvätt och grinar i smyg när det haft en motgång.

Sen får man väl skaffa hund och lära den säga mamma eller något.

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr