Jag är nog en engagerad flickvän!

Ibland så känner jag mig som en sån superkvinna!

Jag har alltid haft inställningen att barnen mina mår som bäst om de har regler men ändå förtroendet att ta bra beslut och eget ansvar, nu pratar jag nog mest för min 8 åring.

Jag drar även med mina barn överallt, ut på restaurang, bowling, storhandling, involverar dem i min matlagning och låter dem vara med på allt som även jag tycker är roligt och på allt som faktiskt är nödvändigt att få gjort!

Jag bor ju ensam med mina barn, så den livstilen har vi byggt upp tillsammans.

De är fortfarande barn och jag är fortfarande den vuxne och förälder i hushållet, men att involvera barn/människor i det man tycker är roligt är ju givande för alla på något sätt..Det är viktigt att man ser till varandra, vad som gör mig glad eller vad som gör dem glada :-)

Jag har under mina förhållande år varit en ganska involverad partner, har hejjat på innebandymatcher, lärt mig fiska, bundit flugor till flugfiske, hängt med på spelningar, tittat på dokumentärer om nätterna, läst bilsport, åkt lastbil, åkt raggarbil, snusat och suttit i ett hörn, bitit mig o fingrarna och försökt intala mig själv att de där fula jäkla högtalarna ifrån 90 talet säkert gör någon glad.

Jag har involverat mig för att jag vill vara involverad, det som betyder mycket för den som jag tycker om, det betyder även mycket för mig..


det vill jag lära mina barn...lär er glädjas och engagera er...

Jag har som sagt nästan alltid mina barn i släptåg, trots detta går det att göra det mesta, men idag önskar jag att någon filmat oss.

När man storhandlar med barn, det slår en att man cyklade till affären. Det är en utmaning att hänga allt på cykeln, Nora sitter bakpå, kastar nappen och den tar jag emot...med skon...samtidigt som jag håller i min cykel med 3 påsar!

Såg någon hur cool jag var nu? Nähä...vilken otur då....

Det var bara att cykla hem med mina påsar..Dogge cyklar förbi mig, med en till påse och grillkolspåsen på pakethållaren....-Kom igen nu mamma...det här går bra...

Jag säger ju det....ENGAGEMANG

...

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr