Jag är en blåval!

06,40 en Lördag!

Nu får det väl vara nog med ålderstecken!
Jag har fram tills ganska nyligen känt mig som 22, men den sanna siffran är ju 32, snart 33 dessutom!

32...33...är väl ingen ålder på en häst tänker ni nu och det kan jag väl hålla med om!

Men detta ungsto har fött två ungar, jobbat febrilt och mycket sedan 16 års ålder, panikplankar i mellandagarna och utför squats i duschen!

Jag tillåter mig att glömma bort att tycka om mig själv stundvis, låter stress och press ta över och glömmer bort mig själv....periodvis stannar jag och kipar efter luft, tar tag i mig och kommer på allt det där bra igen :-)
Det kanske låter tragiskt eller destruktivt, men det får mig faktiskt att gå framåt och komma ihåg en väldigt viktig egenskap.....självinsikten!

Det är lika viktigt som ett utvecklingssamtal i skolan eller på jobbet, att analysera och utvärdera en situation för att komma vidare, ta till sig av konstruktiv kritik, värdera det man har, sätta upp mål för det man vill ha, rikta in blicken på dit man vill och utesluta vägbulor längs vägen!

Jag kanske är som en blåval....passar väl lite bra som metafor nu efter julmat och nyårspanacottan. Jag flyter upp till ytan och ventilerar då och då.

Summan av kardemumman!

Jag ser fram emot året som vi har framför oss!

Nu skall denna rufsiga, nyvakne blåval läsa igenom mailen!

Vem är det som bestämmer över spam?

Stödstrumpor, rynkkräm, väldigt stora trosor och "hitta dig själv" böcker, det är vad som sänds till denna blåval, det gäller att hålla facklan brinnande!

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr