Jag älskar ❤️

När man är morsa, i alla fall om jag utgår ifrån mig själv...så finns det en skräckblandad förtjusning i att vara just mamma.

Det är det bästa jag gjort, blivit mamma alltså, men hur man än vrider och vänder på det så fastnar man i den där fällan, den där fällan av känslostormar, dåligt samvete, lycka, mörka ringar under ögonen, kaffe i urringningen och kluvna hårtoppar, för det är ju just det där med att utföra ett jobb med bravur, när vi känner oss duktiga och bekräftar oss genom våra prestationer, att vara mamma, nyckeln till bekräftelse och kärlek, äkthet, blod, svett och tårar!

Det är ju därför det alltid känns bättre att lägga pengar på barnkläder än till sig själv, fast det börjar sina i plånkan, så är det ju till barnen, det är därför vi blottar hela vårt hjärta och ger av oss själva fast vi är så trötta att vi vill lägga oss i ett hörn, det komiska är att när man väl får chansen att lägga sig, då gör man det inte, man väntar tills man blir medvetslös helt enkelt, enklare så 😄


Att skjuta upp klipptider och diverse, beundrar er som pysslar om er själva, har inte infunnit mig i pysselstadiet ännu, om det inte innebär att klistra och klippa på papper 😀

När man har barnen på halvtid, så går barnveckorna i ett, tjat,tjat och herregud om man kunde få heta något annat än mamma hela tiden, men ändå så infinner sig en nöjd och stolt känsla bland volangerna, mamma, det är jag och jag gör det bra!

När ensamveckan infaller så sitter man och stirrar sig blind in i vägen, vem behöver mig?
Nej det är tomt och tyst, bäst att förbereda sig för barnveckan..

Man får kanske börja schemalägga egentid och sen ge sig själv 12 000 elektriska stötar eller något om man inte gör som schemat säger!


Man får passa på att göra det man älskar!

Jag älskar att gå i skogen, bara ta in hela naturen, dofterna och ljuden..

Jag älskar att gå på bio, att glömma bort omvärlden för en stund och hetsäta popcorn tills man mår illa!

Jag älskar att gå ut och äta på restaurang, det bästa som finns för mitt mående och mitt intresse, helst dricker jag öl oxå, ganska många, för att det är gott!

Jag älskar att prata minnen och dela upplevelser, helst med fler, in på småtimmarna!

Jag älskar att köra bil jätte fort och jag tar alltid ett extra varv på parkeringen för att inte behöva stänga av en låt mitt i.

Jag älskar att baka och laga mat..

Ja och jag har blivit avbruten 7 gånger nu, när jag satt mig i köket för att skriva och jag älskar det oxå, faktiskt ❤️

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr