Information is Power!

Ibland känns det som att ju mer man försöker hålla sig utanför drama och konflikter, desto mer irriterade blir människor och man uppfattas nästan som falsk för att man inte tar sig energi att tycka och tänka om sånt man helst vill stå utanför!

Det har aldrig intresserat mig att prata om andra människor och jag har inte ens ork att hänga upp mig på småsaker eller lagra information som inte är min egen.

Det kanske är en arbetsskada och i så fall så är jag tacksam för att den skadan infunnit sig i min kropp. Det skulle aldrig falla mig in i att sitta och skvallra om andras missöden och spekulera i saker jag inte har någon aning om.

Skvaller för ju människor samman och många människor känner en inre tillfredställelse genom att sitta på information som rör andra människor, det ger nog en känsla av makt att kunna släppa den här informationen när som helst.

Vi är ju alla människor, att skvallra och att bli skvallrad om, det är ju inte sexigt någonstans.


Information IS Power......Om det är din egen.

Pussas istället ;-)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr