Ibland vill jag stänga in mig!

Mitt liv består av kontraster!

Jag har ett upptempo jobb som kräver hög fart, fokus och eld i baken!
Jag bor på landet, där man hittar ett lugn, få grannar, natur, djur och min dröm.
Jag har barnveckan och jag har veckan då barnen är hos sina andra päron!

Ju äldre jag blivit så värderar jag lugnet på ett annat sätt, när lugnet erbjuds så försöker jag hålla fast vid det, men kontrasterna erbjuder även ett kaos som jag värderar, just för att det är barnen som bjuder på det!

Jag har nog aldrig tvättat så mycket kalsonger i mitt liv, dessutom får man leta efter dem, under sängar, i legolådan och på badrumsgolvet, de varierar i storlek...3 män bor i det här huset, olika åldrar, men de har samma egenskaper haha!

Min yngsta dotter bjuder på Liveshow nästan varje dag och det är inte alltid en positiv sådan, ibland har jag lust att stänga in mig i badrummet och lyssna på Metallica, men det går ju inte alltid, särskilt inte när min yngsta bestämt sig för att utöva en sk trotsritual som kräver väldigt många offer..

Att vara 5 är väl inte så enkelt kan jag tänka mig, har förståelse för att det är mycket som händer i tankebanorna!
Jag försöker även ha förståelse för att man känner ett behov att skrika NEJ så fort man ser mig, nypa mig i armen på Ica medan hon ser ut som Rocky Balboa, tycker dessutom att det är fascinerande på något sätt, hur hon stänger sina öron, biter ihop och bara ser så himla sur ut....haha! N är sötast i världen, hon har ett hjärta av guld, men låt denna trots gå över, åtminstone en stund, eller till en annan, lindrigare trots!

Idag rymde hon inne på Ica, när jag hittar jäntan, har hon tryckt i sig ett halvt paket jordgubbar. Jag tillrättavisar och sätter ner hennes lilla rumpa i kundvagnen, där fortsätter hon sin turné och börjar käka på vindruvspaketet istället, då känner jag att respekten är enorm ;-)

Hon skäller och smäller i dörrar, detta får mig att tänka på hur det kommer att bli när hon blir 16...nåja, det mest fantastiska med detta är att man samtidigt kan skratta lite för sig själv, titta på det lilla pyret och inse att hon är bäst på alla sätt
❤️

Så ja kontraster...så är det!

Tur att vi är ett enat team här hemma som samarbetar oss genom dessa kontraster!
😃

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr