Ibland så sträcker jag på mig lite extra!

Prioriteringarna ändras med åldern, så är det, helt klart!

I tonåren så sov jag länge, sminkade mig i minst 2 timmar, helst i mörker oxå så att msn såg ut som Ozzy Osborn när man gick ut sen.
Döden var när Mamma lyfte på luren nere i köket och störde mitt samtal med vad jag trodde var killen i mitt liv....de varierade oxå, de där killarna..

Jag gick på stan, skolkade ifrån idrotten och snackade skit om folk som jag inte kände, en egenskap som jag är glad att den har försvunnit!

Jag brydde mig om vad alla andra tyckte och jag måste säga att tonåren var en jobbig period, allra helst om man tänker på det ordentligt. Jag tänkte på hur jag såg ut, hur jag skrattade, hur jag såg ut när jag skrattade och jag skulle aldrig erkänna för någon när mitt hjärta fick sig en törn...Jag var starkast i världen, stark med jazzbyxor och mitt Ozzy Osborn smink...det var här man byggde upp sig helt enkelt!

Jag brukar fundera på det ibland, när jag tittar mig själv i spegeln, när jag tittar på mina barn och när jag sliter mig i håret på Ica Maxi..

Att minnet håller för att komma ihåg att sminka sig i huvudtaget nu är ett plus och idag hade jag nästan med mig min son till jobbet, glömde helt enkelt att lämna honom i skolan som en start på morgonen...haha

-Mamma ska inte jag till skolan?
- Jo men visst min käre son...mamma skall bara göra en taxisväng..här framme ;-)

Jag går och sjunger Sean Banan ute på öppen gata och jag bryr mig inte det minsta om folk ser och hör mig gapskratta, ramla eller nyss bort kepsen..

Jag glömmer att borsta håret ibland, men får det att funka ändå...genom att bara låtsas att det var meningen.

Jag tar en strid offentligt med barnen och jag blottar rumpan 3 gånger i veckan, då jag aldrig inser att lågt skurna jeans, inte är anpassade för en kvinna som rör sig som grodan boll stundvis..

Nja..när jag lyckas lämna barn och vara i tid, så är det en seger varje gång, när jag kommer ihåg lappar till förskolan, så är jag nöjd som få..och ja hinner jag slänga in en rekorderlig sminkning på det, då sträcker jag på mig lite extra!

Vad roligt om tonåringen Sandra, hade sett mig nu ;-)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr