Hokus pokus på dig bitterkärring!

Jag pratar, diskuterar och debatterar!

Det är det bästa jag vet och jag handlar oftast efter min känsla och backar inte för kritik eller känslor, så länge de läggs fram på samma sätt som de vill bli bemötta!

Jag är 32, inte världsvan, men har gått igenom mycket och jag har dessutom lärt mig växa upp lite snabbare, blivit tvungen att bära mask för att orka leva ett vanligt liv med en dom, har tvingades slänga av mig masken för att acceptera mig för den jag är och våga tro på att det jag varit så rädd för, faktiskt är borta!

Jag vill inte verka präktig och jag vill heller inte inta rollen som Dr Sandra eller döma någon som inte resonerar som mig, men jag väljer att tro på att man bör satsa på sig själv, bjuda på ett leende och att det faktiskt finns en sanning i att man får ett bättre liv när man utför goda gärningar och visar omtanke.

Många fastnar i någon bitter karusell, man känner att man blivit orättvist behandlad, man kommer inte ur känslan att någon suttit sig på den stolthet och värdighet som man faktiskt har i sin kropp, man låter detta gnaga på insidan tills man klandrar resten av världen för något som man faktiskt är den enda som kan lösa, man väntar på en lösning ifrån omvärlden, men den kommer aldrig!

Att vara bitter, det måste vara den mest meningslösa känslan i världen, men den kommer fort och kan stanna länge...

Vad är poängen?

Idag har jag varit på möte, lärt mig att ålder inte har någon betydelse i det sociala samspelet...

Det spelar ingen roll vem du är, vart du kommer ifrån och vart du är på väg...

Inställning...allt handlar ju om den i slutändan!

Vårt beteende och vår inställning, det är vårt fönster uttåt och vi påverkar alla som tittar in...

Med det vill jag avsluta...ej att döma, ser dagens möte som en lärdom och sticker in en önskan om att dålig energi skulle kunna trollas bort...

Hokus Pokus på dig bitterkärring!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr