Hen kan du vara själv gubbkärring!

Det här är ett ämne som är känsligt, många delar olika åsikter, det är ok!

Jag tycker någonstans att jämställdheten har spårat ur, är inte övertygad om att vi skapar ett bättre samhälle genom att vi motarbetar könsrollerna som vi gör idag!

Jag är dock övertygad om att vissa delar är väldigt bra, likvärdiga löner efter arbetsinsats, gemensam vårdnad vid separation och att man delar upp föräldraledigheten..samma rättigheter/skyldigheter!

Jag vill nog tro att våra könsroller faller sig ganska naturligt och det är lite av naturens lag som ligger bakom detta...jag tycker inte att man skall bråka för mycket med naturlagar! Alla människor vill känna sig behövda, uppskattade och sedda, vissa mer än andra och på olika sätt!

Vi skapar ett samhälle där separationer och skilsmässan ökar, det ligger så mycket fokus på att man skall vara sin egen person, klara allt som alla andra klarar av...det skall vara så lika för alla så att vi skräddarsyr stora egon, som blandar ihop sunt samarbete med diskriminering och jämställdhet! Det resulterar i att vi battlar om vabben och slår ihjäl varandra när det kommer till vem som skall gå ut och dricka öl med grabbarna en onsdag, eller diska osthyveln en torsdag.

Man delar olika former av behov i en relation, att samarbeta är bra...men att ta bort kvinnligheten ur kvinnan och manligheten ur mannen...det måste ju vara en form av tickande bomb...lite som att skapa en maktkamp som inte behöver finnas egentligen...

Så ja respektera, hjälps åt och Hen kan du vara själv gubbkärring!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr