Handlar det om delfinerna?

Ett beslut!

Jag är en av tyvärr allt för många som fått en dom, en besked som fick mig att inse att jag aldrig mer tänker missbruka mitt eller någon annans liv!

Denna insikt dök upp flera år efter domen, den mognade med mig och jag övade min hjärna till att tänka annorlunda!

Det enda jag tänkte på när domen uttalades, det var att få bli frisk, att jag kanske skulle dö och tankar snurrade runt i mitt huvud. 

Var jag ledsen för att jag inte simmat med delfiner, hoppat fallskärm, mött en kändis eller haft ett välbetalt jobb? 

Ledsen! Men dessa tankar spatserade inte förbi min tankebana en enda gång, de har inte spatserat förbi sedan dess heller!

Däremot fick jag en smäll på käften av sjukvården och blev införstådd i att någon där uppe på plan 2 ville att jag skulle få veta att jag levde.

Jag började tänka annorlunda, blev totalt skitskraj för att jag en dag skulle ligga för döden och veta att jag levt mitt liv enligt alla andras normer och förväntningar, enligt vad samhället tycker! Istället för att leva enligt min egen vilja och att utplåna behovet av att göra alla andra nöjda och konstant känna mig missnöjd med mig själv ändå.


Det kanske finns en skräddarsydd mall om hur vi skall vara och att det skall vara en livsprövning att faktiskt gå sin egen väg, att våga säga nej och att våga ropa JA!

Jag tror inte att det handlar om att simma med delfiner, det handlar nog mer om att spendera din tid med den bästa människan du kan vara!


Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr